Graziella Boelaert

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Aanbiedingen en tips:

Nieuwsbrief 21/09/2020:


Lieve mensen, 


We kunnen er niet om geen, dagdagelijks wassen we onze handen ontelbare keren om nog maar te zwijgen van het oneindig ontsmetten.
Het nadeel hiervan is dat we ook de goede bacteriën van onze huid halen. Bacteriën die we nodig hebben om huidproblemen zoals eczeem, acne, irritaties, ..., te helpen voorkomen. 


Graag stellen we daarom zZacht aan jullie voor.Producten op basis van Pre en ProbioticaAlle actieve ingrediënten in zZacht zijn volledig natuurlijk

Er worden goede bacteriën toegevoegd aan je huid, welke zich gaan vermeerderen, waardoor de huidmicroflora gezonder wordt. De probiotische producten zijn anti-allergeen en verlagen het risico op allergieën en infecties. Er zijn geen aluminiumsoorten en parabenen toegevoegd, waardoor er minder kans is op irritaties van je huid.


Het is een bijzondere en innovatieve formule die is toegepast

Naast probiotica zijn namelijk ook prebiotica toegevoegd. Een unieke combinatie. De formule is een doorbraak in huidverzorgingsland. Goede levende bacteriën zorgen voor het herstel van de natuurlijke balans van de huid. Wanneer een gezonde microflora bereikt is, werken andere cosmetica veel krachtiger. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van anti-aging crème. De werking hiervan wordt versterkt doordat je het op een gezonde(re) huid aanbrengt.


Dagelijks gebruik van zZacht zorgt voor een gezonde microflora op je lichaam


Nieuwsbrief 13/09/2020
Lieve Mensen, Hoe gaat het met jullie? 
Ik hoop dat jullie ondertussen, ondanks alle blijvende coronamaatregelen, terug wat ritme hebben kunnen vinden in het dagelijkse leven en dat voor de schoolgaande jeugd in vele gezinnen alles vlot is verlopen bij de start van het nieuwe schooljaar. 

Hier bij ons was het voor de eerste keer geen 1 september zoals andere jaren. De oudste telg van ons gezin is afgestudeerd en de jongste start aan de Artevelde hogeschool binnen een paar dagen. Behoorlijk spannend, vooral voor de oudste telgen (lees moeke en vake :-)) 

In de praktijk loopt alles goed en daar ben ik enorm dankbaar voor! Zonder jullie zou de praktijk niet zijn wat het is. Ik geniet elke dag opnieuw van de vele verhalen, ook al zijn ze soms zwaar en grijpen ze me naar de keel. Ik denk dat ik ook uit naam van Kato en Vanessa mag spreken: DANKJEWEL voor het vertrouwen, niet alleen in onze behandelingen maar ook in ons als mens! 

Aangezien corona nog niet de intentie heeft om naar de eeuwige coronavelden te vertrekken en er toch een aantal maatregelen nog een tijdje zullen van kracht zijn willen we ze heel graag nog even op een rijtje zetten voor jullie:

  • Kom steeds op tijd
  • Draag een mondkapje bij het binnenkomen 
  • Ontsmet je handen met de voorziene ontsmetting
  • Indien een behandeling het toelaat mag je je mondkapje afzetten op ons aangeven
  • Heb je graag je nagels gelakt? Neem dan zelf je nagellak mee. Heb je er geen thuis, dan kan je deze bij ons aankopen


We hebben er alle begrip voor dat je een afspraak niet kan nakomen, maar we willen jullie wel vragen om deze minimaal 24u vooraf te annuleren. Zo kunnen we nog iemand anders inplannen die graag vroeger komt dan voorzien. Indien dit niet gebeurd zullen we genoodzaakt zijn om 20 € vergoeding in rekening te brengen. 

Door alle opgelegde maatregelen van de overheid (alles intensief ontsmetten en de vele extra beschermingsmaatregelen om te mogen werken) zien wij ons ook genoodzaakt om een ​​mindere boodschap aan te kondigen. We zullen vanaf 15/9/2020 onze tarieven van voetverzorging moeten aanpassen. Hierbij een overzicht:

Mini pedicure (knippen en verzorgen van de nagels, voetzolen en hielen verzorgen met de frees, inwrijven van de voeten): 25€ 

Basis pedicure (knippen en verzorgen van de nagels, wegsnijden van een weinig eelt of verwijderen van likdoorns of eeltpitten, inwrijven van de voeten): 27,5 €

Medische pedicure (knippen en verzorgen van de nagels, behandelen van allerhande voetproblemen, wegsnijden van overtollige eelt, inwrijven van de voeten): 32,5 €

Deelbehandeling (enkel verwijderen van eeltpit of likdoorn of behandelen van een ingegroeide nagel): 17,5 €


We hopen te mogen rekenen op jullie begrip en kijken er naar uit om jullie te verwelkomen.Tot binnenkort!


Hartelijke groetjes,  
Graziella, Kato en Vanessa