Graziella Boelaert

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Natuurlijke gelaatsverzorgingEen gave huid met een frisse teint is hét symbool bij uitstek van jeugdigheid en gezondheid!De natuurlijke veroudering van de huid is helaas niet te stoppen en factoren als stress, vermoeidheid en luchtvervuiling bevorderen dit proces.

Daarom werk ik met de hoogwaardige natuurlijke producten producten van Odylique en C/o Gerd:


Onze gelaatsverzorgingen zijn uitermate geschikt voor dames en heren met een:


° vette, onzuivere acne huid

° huidverzorging bij of na kanker

° hoogsensitieve en gevoelige huid

° eczeem gevoelige huid

° normaal tot droge huid


Een natuurlijke gelaatsverzorging wordt steeds aangepast aan de noden van uw gelaat!
Odylique 


Het familiebedrijf van Margaret, Colin en dochter Abi Weeds werd officieel opgericht in 2003 maar de producten kennen een veel langere geschiedenis!

Met een passie voor natuurlijke geneeskunde startte Margaret in de jaren ’80, na studies aromatherapie en kruidengeneeskunde, met het ontwikkelen van natuurlijke cosmetica. Het gebrek aan geschikte producten voor haar gevoelige eczeemhuid en die van haar familie, motiveerde haar om zelf efficiënte formules te creëren uitsluitend op basis van biologische planten, plantaardige oliën en actieve natuurlijke ingrediënten, geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid.


Oqylique gebruikt biologische actieve plantenextracten en plantaardige oliën van eerste koude persing. Ze hechten enorm veel belang aan de kwaliteit van de ingrediënten; hierover worden geen compromissen gemaakt.

Omdat de actieve bestanddelen en natuurlijke antioxidanten van ‘rauwe ingrediënten’ nog volledig intact zijn, bevatten ze (in tegenstelling tot de veelgebruikte geraffineerde varianten) nog alle natuurlijke, actieve eigenschappen en voeden zo de huid.


De filosofie van Odylique is eenvoudig maar krachtig: alle ingrediënten moeten een therapeutische waarde hebben maar moeten het product ook aangenaam maken in gebruik.

Veel gebruikte ingrediënten zijn o.a. biologische en Fairtrade kokosolie, Avocado, Aloë Vera, Calendula, ... 

De unieke handgemaakte producten worden in kleine hoeveelheden gemaakt om een maximale versheid te garanderen.

Het accent van Odylique gaat verder dan natuurlijke huidverzorging alleen want ze houden rekening met de problemen van de probleemhuid (o.a. eczeem en allergie-gevoelige huid).


  • Odylique gebruikt geen oliën van boomnoten (bv amandelolie) en andere potentieel allergenen zoals soja en tarwe.
  • Odylique heeft unieke producten ontwikkeld voor de specifieke behoeften van de eczeem of allergie-gevoelige huid
  • Er wordt geen ethanol / ethyl alcohol gebruikt als bewaarmiddel omdat de hoge concentraties die nodig zijn voor bewaring de huid kunnen uitdrogen en irriteren.
  • Odylique gebruikt therapeutische concentraties van kruiden en essentiële oliën om hun actieve eigenschappen te maximaliseren.


C/o GerdC/o Gerd staat voor biologische natuurlijke verzorging uit één van Europa’s laatste stukjes ongerepte natuur: Zweeds Lapland.

Het brengt een luxueus gamma verzorgingsproducten voor gezicht, lichaam, wellness en spa, massage,...


c/o Gerd gebruikt gecertificeerde natuurlijke ingrediënten.

  • Biologische plantaardige oliën die essentiële vetzuren bevatten die de huid ten goede komen
  • Biologische essentiële oliën van de hoogste kwaliteit


Centraal staan de lokale ‘Arctic Berries’: Blueberry, Cloudberry, Lingonberry.
Door de 24 uur zomerzon aan de poolcirkel bevatten deze lokale bessen een maximum aan vitamines en mineralen. De bessen zijn rijke bronnen van natuurlijke tocopherol (vitamine E) en natuurlijke antioxidanten.


C/o Gerd is genoemd naar een beeldschone mythologische reuzin die in verband wordt gebracht met het prachtige noorderlicht. Gerd is tevens de naam van de moeder van oprichters Anna-Lena Wiklund-Reppert en Johan Wiklund en staat symbool voor liefde, veiligheid en zuiverheid.


Alle ingrediënten worden zorgvuldig geselecteerd op basis van de gewenste eigenschappen.

De koud geperste oliën zijn een weldaad voor de huid en laten je huid ademen. Door hun evenwichtige en zorgvuldige samenstelling worden de oliën gemakkelijk door de huid geabsorbeerd en kunnen ze ook perfect gebruikt worden voor de verzorging van het gelaat. Zonder de huid te belasten, zorgen ze voor een aangepaste bescherming. Na douche of bad, als de poriën van de huid nog open zijn, zorgen enkele druppels olie voor een maximale hydratatie. 
Iedere gelaatsverzorging bestaat uit:


* reiniging
* huidanalyse
* peeling
* verwijderen van comedonen, gerstekorrel,...
* epilatie van wenkbrauwen, bovenlip, kin
* relaxerende schouder-, nek- en gelaatsmassage
* kleimasker
* dagverzorging aangepast aan uw huid

* gelaatsolie
Nadat het kleimaskertje is aangebracht wordt een relaxerende hand en arm massage gegeven met een natuurlijke lichaamscrème.
Zoals bij iedere behandeling kan u ook na de gelaatsverzorging genieten van een heerlijk kopje koffie, thee of iets fris.


Een gelaatsverzorging duurt ongeveer 60 min.
Natuurlijke gelaatsverzorging: 69€